Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 28 juni 2016

Vakantie ...

Nee, ik (nog) niet hoor. Maar dat is thema van de ABC challenge van deze maand. Het heeft even geduurd want ik vond het nogal lastig om hier iets mee te doen. Ik ga bijvoorbeeld zelf nooit naar het buitenland dus ik wilde geen tropisch eiland. Maar wat dan? Uiteindelijk kwam ik op het idee van dit kaartje. Lekker een plekje in de schaduw van een boom op bosachtig terrein. Dat is mijn ideale vakantie.


Met de Lovely as a Tree set stempelde ik eerst de voorste boom. Daarna heb ik die gemaskerd en de bomen op de achtergrond gestempeld. De zonstempel komt uit de Kind a Eclectic set. En met wat "spetters" maakte ik vogels in de lucht. De kaart is ingekleurd met markers en blenderpens.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem superleuk Ankie! En wat tof dat je zo trouw meedoet met mijn challenge! Lieve groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem ook leuk!
    Daar kan ik ook zo van genieten, de rust van een bos. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen