Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 juni 2016

En nummer drie

Op een basis van Crumbcake Cardstock stempelde ik met de achtergrondstempel Hardwood van SU ook in Crumbcake. Daarna stempelde ik met Mossy Meadow de blaadjes uit de stempelset Kind a Eclectic. De vlinder stempelde ik tweemaal op Whisper White. Van beide vlinders heb ik allen de rechtervleugel bestempeld met de "vlekkenstempel"uit de Gorgeous Crunch. Dit deed ik een drietal kleuren paars (Elegant Eggplant, Whisteria Wonder en Lavender Lace.
Vervolgens knipte ik vleugels uit en liet bij een vleugel het lijfje eraan zitten. De tweede vleugel plakte ik met dimensionals iets verspringend op de eerste vleugel. Zo krijg je een prachtige 3-D vlinder.
De tekst sneed ik dit keer in de vorm van een vlaggetje en plakte dit op een stukje bijpassend designpapier dat ook in een vlaggetje is gesneden.


1 opmerking: