Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 4 juni 2016

Paars wat de klok slaat

De Less is More challenge van deze week is niet moeilijk: een kleurenuitdaging (PAARS)  en CAS (uiteraard).
Nu ben ik zelf enorm fan van de kleur paars dus de kleur had ik al snel voor handen.
Ik beïnkte de stempel Swallowtail van SU met een mooie diepe paarse kleur èn deels met Whisteria Wonder. Daarna met de waterspritser erover heen om de kleuren mooi in elkaar te laten overlopen. Daarna deels afgedrukt op de hoek van de oplegkaart. De tekst ook in de mooie diepe paarse kleur gestempeld en die komt uit de Butterfly Basics.


8 opmerkingen:

 1. Absolutely beautiful. The butterfly is gorgeous and what an inspirational sentiment. Purple week was the perfect choice for these stamps. Lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely make, so very delicate

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That butterfly is gorgeous Ankie and the purple teamed with the grey is a super colour combo. Great sentiment too. Thanks so much for sharing this with us at Less is More.
  Sharon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful I love the sentiment to Debbs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ankie what a beautiful monochrome one layer! The sentiment is perfect for the image.
  Thanks so much for joining us this week
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is just gorgeous Ankie.. lovely design!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n prachtige stempel en perfect voor een CAS-kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eenvoudig, maar wat een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen