Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 juni 2016

Oh happy day

En een happy day was het vandaag wel voor mij. Vandaag heerlijk met nog een vriendin samen bij Maaike een knutseldagje gehad. En ondertussen ook lekker bijgekletst uiteraard.
Toen ik thuis kwam nog snel een kaartje voor de Less is More challenge gemaakt. Daar is het deze week verplicht om een stencil op je kaart te gebruiken. Nu had ik laatst een stencil gekocht van SU (een met stippen en een met strepen) en vandaag heb ik die maar eens voor de dag gehaald. Met Temping Turkoois sponste ik de cirkels, daarna verschoof ik het stencil iets en sponste nog licht met Night of Navy deels over de lichtere blauwe heen. Daarop een tekst uit de Starburst Sayings, uitgestanst met de bijpassende framelits.


9 opmerkingen:

 1. This look great Ankie! So visually impactful and a great use of repeating shades of blue giving a bold but controlled feel. Fab card! Esther (Less is More)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Not a lot of whitespace left this time Ankie, but what a fabulous effect that double stencilling has, the two shades of blue are really effective!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautifully done and striking sentiment Ankie. A neat and clever technique that works perfectly with your stencil. Thanks for playing along at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great use of the stencil. it has a great 3D effect.

  Love and hugs
  Maarit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like how you shadowed the circles! Nice card! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoe je dit gesponst hebt; geeft een gaaf effect! Fijne week weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the offset blending, a super card for a guy too.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen