Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 22 juni 2016

Weer een babydeken klaar

Het patroon van deze babydeken komt uit het boek Haak je Happy van Lisanne Multem van het blog Draad en Praat. Daar staan echt zulke gave dingen in voor kinderkamers, en ze zijn ook nog eens eenvoudig te maken. Ik heb het dekentje gehaakt in een frisse groene kleur en voorzien van een gezellig wit randje.
Ik zou zeggen, neem echt eens een kijkje op haar blog, het is de moeite waard.Ik heb trouwens alweer een nieuw projectje af en ben met een volgende bezig. Heerlijk zo 's avonds voor de televisie meteen een beetje bezig te zijn.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten