Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 10 juni 2016

Kleurenpalet

Mijn tweede bijdrage van vandaag is het kaartje voor de maandelijkse Cards en Scrap challenge. Deze keer is de uitdaging om de volgende kleuren te gebruiken: lime groen, licht blauw, roze en zwart en wit.
Ik heb geprobeerd hier een zomers kaartje van te maken. Met de SU set Number of Years stempelde ik de stelen en blaadjes met lime groen, de roosjes met roze, de andere bloemetjes met lichtblauw en de tekst in zwart. De achtergrond is wit en de basiskaart is ook weer roze. Zo komen alle kleuren tot één geheel.
1 opmerking:

  1. Mooi die stempels rondom gebruikt !!!!!
    Ik heb 5 weken boogstilte gehad i.v.m
    verblijf in het buitenland !!!
    Maar ik heb weer heel wat moois op je blog gezien !

    BeantwoordenVerwijderen