Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 juni 2016

Vaderdag

En dan is het morgen Vaderdag. Nu heb ik mijn eigen vader al ruim 10 jaar niet meer, maar mijn schoonvader krijgt van mij ook een vaderdagkaartje.
Een vrij modern kaartje, maar toch ook wel weer stoer. Het idee komt voor een deel van Pinterest. Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset Starburst Sayings met de bijpassend framelits. De sterren komen uit de set Simply Stars en knipte ik handmatig uit omdat ik de bijpassende framelits niet heb. De kleuren die ik gebruikte zijn Summer Starfruit en Tip Top Taupe. De achtergrond stempelde ik met de Gorgeous Crunch en de Hollandse tekst maakte ik met de Rotary Stamp.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten