Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 20 juni 2016

Vaderdag cadeauverpakking

Voor vaderdag had ik een cadeaubon om te geven, maar toen ze in de winkel vroegen of ze het moesten inpakken, heb ik nee gezegd. Nee, zei ik, dat wil ik graag zelf doen op een speciale manier.
En dit is het geworden. Met de envelop punch board maakte ik een envelop van het mooie houtnerf papier van SU. Daar deed ik een zgn. bellyband omheen en versierde die met de stempelset Pop of Paradise.


1 opmerking:

  1. Ja Ankie, daar kan geen standaard verpakking tegenop hoor.... Erg mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen