Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 juni 2016

Klein tasje

Met de Giftbox Punchboard maakte ik dit schattige tasje van designpapier. Het idee hiervoor vond ik uiteraard weer op Pinterest.
Erg leuk om iemand te verrassen met een paar bonbons of andere lekkernij. Maar als je het tasje een maat groter maakt kun je er ook een cadeaukaartje in doen.
De hengsels van het tasje maakte ik vast met gezellige splitpennetjes in een bijpassende kleur.
De Nederlandstalige tekst op het labeltje is van Nicole Verkooijen. Een stempelset die ik al heel lang in huis heb en eigenlijk te weinig gebruik ;-(Geen opmerkingen:

Een reactie posten