Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 21 juni 2016

Thank you from the bottom of my heart

Voor moederdag kreeg ik van mijn dochter een leuke stempelset, maar die kwam uit de nieuwe catalogus van SU. Ik had er al diverse sneakpeaks van gezien, maar moest zelf echt wachtend tot 1 juni voordat ik hem echt kon bestellen.
En zodra ik hem binnen had, heb ik er meteen een bedankkaartje voor mijn dochter van gemaakt.


De basis van deze kaart is een Blushing Bride roze cardstock. Op Whisper White stempelde ik het hondje en de papegaai. Daarna met de "bodem" stempel uit de Sheltering Tree het gras gestempeld en ook deze laatstgenoemde set gebruikte ik de klein bloemetjes. Het hondje en de papergaai kleurde ik in met markers en een aquapainter. Met de hartjes stempel uit de Perpetual Birthday Calender maakte ik nog wat extra hartjes op de kaart. De tekst stempelde ik op een restje Whisper White en ponste die uit met een labelpons. Dit label plakte ik verhoogd op de kaart, maar niet nadat ik het kaartje had voorzien van een prikrandje.
Mijn dochter (en ook mijn kleinzoon van 4) vonden de kaart erg leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten