Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 10 juni 2016

Cadeauzakje

Dit cadeauzakje maakte ik met de Giftbag Punchboard. Ik maakte deze voor onze schoondochter die - zoals je vorige week al hebt kunnen lezen - 40 werd. Ze vierde het niet op de dag zelf maar een dag later. Een gezellig feestje aan het Katwijkse strand. En uiteraard kon ik daarom het cadeautje niet meteen plaatsen. Maar nu dus alsnog.
Ook hier weer hetzelfde mooie SU designpapier gebruikt met de bloemetjes in haar favoriete kleuren. Bloemetjes omdat ze van ons een bon kreeg van de Intratuin. Dus de verpakking heb ik aangepast aan het cadeau.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten