Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 juni 2016

Een haakprojectje

Vandaag geen kaartje maar een haakprojectje. Met restjes wol en een paar bollen wit, haakte ik dit babydekentje.
Dit gaat naar een goed doel, waarvan ik laatst hoorde dat het bestond en de club die dat doet was nog op zoek naar mede- breisters, dan wel - haaksters.
En ik vind het heerlijk om 's avonds op de bank te zitten en een haakwerkje om handen te hebben.En nog even een detail van ook het randje als het dekentje netjes is opgevouwen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten