Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 7 juni 2016

Once in a lifetime

Dit idee kwam ik tegen op Pinterest. Op de Whisper White basiskaart stempelde ik met Rose Red en Blushing Bride de bloemen verdeeld over de linker onderste helft van de kaart. De blaadjes stempelde ik met Old Olive en Pistachio Pudding. Daarna sneed ik een stuk vellum dat aan alle kanten net ietsjes groter is dan de basiskaart. (misschien 2 mm aan alle kanten). Deze in het midden gerild zodat ik hem om kon vouwen.
Met de mooie tekst uit de See Ya Later stempelset stempelde ik met Versamark op het vellum. Toen met embossing poeder bestrooid en met de heattool het goudpoeder laten smelten.
Het vellum om de kaart heen gevouwen en op een aantal puntjes met lijm op de kaart vastgemaakt.
Ook uit vellum een klein bloemetje geponst met de Petite Petals pons en dit op het vellum in het hart van de grote bloem geplakt. Nog wat plakparels op het vellum en je hebt een schitterend huwelijkskaartje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten