Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 22 juni 2016

You've got a friend in me

Voor de Liftchallenge van deze keer gebruikte ik mijn Bella and Friends stempelset. Dat is zo'n schattige set met dat hondje. Deze keer moet je de schets aanhouden en een gestreepte achtergrond.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met behulp van de aquapainter. Daar krijg je hele zachte kleurtjes mee als je dat wilt. Rondom het afdrukje maakte ik nog een prikrandje en met de pons van de Petite Petals stanste ik een aantal bloemetjes uit bijpassend designpapier. De blaadjes zijn gemaakt met een framelit uit de Botanical Builder set.
En de te liften kaart:

3 opmerkingen:

 1. een heel erg lief kaartje Ankie, mooie lift

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lift, schattig stempeltje idd, en leuk de doillie eronder vandaan. Dan je wel weer Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een superlief kaartje heb je gemaakt,Dat stempeltje is erg leuk
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen