Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 6 april 2016

Number of Years

Dat is toch wel een van mijn favorieten van de afgelopen weken. Ik had hem toch op mijn bureau liggen, dus maakte ik er een aantal kaartjes mee. Vandaag een kaartje voor iemand die 25 jaar getrouwd is. Nu heb ik die gewoon voor de voorraad gemaakt omdat het toch wel regelmatig voorkomt dat er iemand in mijn omgeving deze trouwdag mag vieren.


Op de achtergrond het hart gestanst met de Bloomin' Love thinlit in de kleur Mint Macaron. Daarom een paar bloemetjes met dezelfde framelits sets gestanst in de kleur Watermelon Wonder. Ook het bannertje stanste ik uit met de Number of Years framelits, evenals de cijfers. De tekst schreef ik zelf omdat ik helaas geen Nederlandse tekst voor dit doel voor handen heb.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtig hart heb je hier gebruikt, mooi met die bloemetjes erop. De kaart voor je dochter haar schoonmoeder is vrolijk geworden.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen