Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 23 april 2016

Welkom op de wereld

Ik zag op Pinterest een heel mooi CAS babykaartje dat ik als inspiratiebron gebruikte voor deze kaartjes. Ze zijn bijna hetzelfde maar net niet helemaal.
Het eerste kaartje is echt helemaal wit, maar het tweede kaartje gaf ik een roze gesponst randje en daarvan heb ik het geëmboste deel precies in het negatief gebruikt. Op de foto misschien niet heel duidelijk te zien maar als ik de kaartjes echt naast elkaar leg zie je wel goed het verschil. Wellicht helpt het als je op de foto's klikt om ze wat groter te bekijken?2 opmerkingen: