Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 9 april 2016

Hello my friend

Met een restantje designpapier dat op mijn bureau lag, maakte ik dit snelle kaartje. De vlinder is uit de set Watercolor Wings en de tekst Hello komt - evenals de tekst my friend - uit de Sale-a-bration set Hello.
Dit kaartje maakte ik voor mijn vriendin Grea die de afgelopen week een paar dagen in het ziekenhuis heeft moeten verblijven. Gelukkig is ze op dit moment weer thuis en heeft ze het kaartje ook al ontvangen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten