Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 14 april 2016

A friend is

En ook vandaag weer een Painted Petals kaartje. Dit keer gecombineerd met een tekst uit een van mijn allereerste SU stempelsets. En ook de Timeless Textures, en de French Script stempels zijn op deze kaart verwerkt.
Ik heb zachte kleurtjes gebruikt. Blushing Bride gecombineerd met Sahara Sand. Zo werd het een beetje vintage kaartje. De tekst is het middelpunt geworden van de kaart. De tekst heb ik uitgeponst met de cirkelpons en voorzien van een prikrandje.3 opmerkingen:

  1. Wauw, hele mooie zachte kaart. Ik vind hem super.
    Wat een fijn breiwerk, knap gedaan.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart en zo lieve uitstraling.

    BeantwoordenVerwijderen