Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 29 april 2016

Just for you

Ik hou van die grote teksten op kaarten. Op de achtergrond heb ik eerst gestempeld in Soft Sky met de French Script tekst achtergrondstempel. Daarna de randjes gesponst met dezelfde kleur blauw. Toen met Night of Navy de grote tekst uit de Botanicals for You set,  en daaromheen ben ik verder gaan bouwen. Met de Botanical Builder framelits maakte ik de grote bloem uit een restje designpapierd, en stanste ik ook de grote groene bladeren. Die gepositioneerd op de kaart en daarna met de kleine bloemetjes en takjes - ook uit de Botanicals for you - de bloemetjes in Strawberry Slush eromheen gestempeld. De hartjes van de bloemetjes hebben ook nog allemaal een rhinestone gekregen voor de nodige bling.


1 opmerking:

  1. Die grote tekst is mooi en leuk met al die bloemetjes erom heen. Het babykaartje is heel erg mooi, zo zacht van kleur.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen