Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 28 april 2016

Op de valreep ....

Nog een kaartje voor de Dutch Card Lovers Challenge. Het kan nog net, want morgen sluit de challenge.
Deze keer zien ze graag een tag, al dan niet verwerkt op een kaart. Ik zag dat er al best veel inzendingen waren, maar die van mij kan er vast nog wel bij.


Zoals je ziet heb ik van een stukje mooi designpapier een tag gestanst met de Chalk Talk framelits. Daarop een klein vlindertje en een mooie strik met wat sequins.
De Hollandse tekst heb ik uitgestanst met een mal waarvan ik denk dat deze van Joycrafts is maar dat weet ik niet helemaal zeker. Ik heb hem echt al jaren. Met een witte gelpen nog wat stiksteekjes getekend om het rode vlak wat te breken.

1 opmerking:

  1. Mooie blikvanger, je tag! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen