Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 12 april 2016

Happy Birthday

Oh, hoe verleidelijk is het om steeds weer nieuwe stempelsets aan te schaffen en die te gebruiken? En toch is het jammer van de mooie sets die ik al heb. Dus zo af en toe zoek ik een oudere set op en maak daar weer een paar kaartjes mee. En dan vind ik die weer heel gaaf. Ik bedoel, er worden nooit twee kaartjes identiek doordat het handwerk is en je komt op Pinterest ook weer nieuwe ideeën voor je oudere stempels tegen.
Dit keer heb ik de Painted Petals weer eens gepakt. Die heb gecombineerd met de nieuwe set Timeless Textures. Een juiste kleurencombinatie zorgt dan weer voor het YES! gevoel en ben ik weer blij met het eindresultaat.


2 opmerkingen:

  1. Good morning sweetie, this is just fabulous :0) hugs Pops x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart, hele mooi kleurgebruik ook. Zeker zonde om oude stempels niet te gebruiken. Vind het stempelwerk altijd zo knap.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen