Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 22 april 2016

Moederdagkaartjes

Het duurt nog heel even, maar begin mei is het natuurlijk weer Moederdag. En daarom maakte ik alvast zo'n zodat ik anderen misschien kan inspireren tot het maken van dit soort kaartjes.
Ik gebruikte ook hier weer de Birthday Blooms en het hele mooie papier dat daar voor gemaakt lijkt te zijn. De tekst maakte ik met de Rotary stempel. Beide stempels zijn van SU. De bloemen kleurde ik in met de markers en de kleuren heb ik aangepast aan het achtergrondpapier.


2 opmerkingen: