Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 5 april 2016

Hoera 60 jaar

De schoonmoeder van onze dochter wordt vandaag 60 en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Zeker ook omdat we allemaal goed met elkaar omgaan, heb ik geprobeerd er iets speciaals van te maken.


Je ziet: de vrolijkheid komt voornamelijk door het leuke designpapier. Op een cirkel van Smokey Slate maakte ik met de Number of Years framelits de cijfers 60 in rood glitterpapier. Ineke is nl. wel regelmatig gekleed in rood en grijstinten dus dat vond ik wel leuk om ook op dit kaartje toe te passen.


1 opmerking: