Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 26 april 2016

Hoera een jongen

Ik weer eens zin in een jongens geboortekaartje en aangezien ik zo af en toe ook nog afdrukjes in kleur met Copics en die in een apart laadje bewaar, heb ik er daar maar een van Wild Rose van uitgekozen voor dit kaartje. Zo had ik dus heel snel een kaartje klaar.
De Nederlandse tekst (en die van gisteren ook trouwens) kocht ik bij het Scrapbookatelier. Ik ben al zo lang op zoek naar mooie Nederlandse teksten die wat groter zijn en via een van de blogs die ik volg kwam ik deze webshop tegen. En het was echt perfect en snel geregeld.
De achtergrond is heel simpel designpapier maar dan komt het plaatje beter tot zijn recht.


2 opmerkingen:

  1. What a gorgeous image I love the paper too goes so well, hugs Pops x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig kaartje, hele lieve digi en mooi ingekleurd. Je trouwkaart is ook heel mooi, mooi hoe je dat gedaan heb met de bloem op het vellum.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen