Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 16 april 2016

For you

Het kaartje van vandaag lijkt veel op dat van gisteren, alleen heb ik hier ook het mooie bijpassende designpapier gebruikt.
De basis is een Whisper White cardstock dat ik bestempelde met de kleine bloemetjes uit de Birthday Blooms set en dat deed ik in de kleur Mint Macaron. Die stempelde ik eerst af op een kladje zodat ze niet te donker werden op de kaart.
Daarop een reep designpapier en de pioenroos die ik weer op een apart stukje papier stempelde, inkleurde met Blushing Bride, Watermelon Wonder (de stampers), en Old Olive en Pear Pizzaz voor de blaadjes.


2 opmerkingen: