Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 15 april 2016

Dear Friend

Mijn allernieuwste stempelset is de Birthday Blooms. Een prachtige stempel die heel geschikt is om in te kleuren. Doordat de bloem echt een blikvanger is heeft de rest van het kaartje niet zoveel nodig. Het idee kwam ik overigens tegen op Pinterest, maar uiteraard gaf ik er wel mijn eigen draai aan.


Ik ben uitgegaan van een basiskaart in de kleur Blushing Bride. Daarop een mat van Crumb Cake. Links gebruikte ik twee stroken van het mooi glitter washi tape uit de Sale-a-Bration folder. Het Crumb Cake cardstock bestempelde ik in dezelfde kleur met de stippels uit deze stempelset. De bloem stempelde ik op Whisper White, kleurde ik in met de markers en knipte ik uit, om om de kaart te plakken. De tekst komt ook uit dezelfde stempelset. Met een paar verdwaalde sequins erbij is het kaartje klaar.

1 opmerking:

  1. Prachtige bloem en de glitter washi-tape maakt de kaart helemaal af.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen