Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 16 maart 2016

Theecadeautje

Vandaag opnieuw een theecadeautje maar echt heel anders dan die van de vorige week. Het idee kwam van Henrike Heijkoop en is echt gaaf. En het lijkt heel ingewikkeld maar dat is het in het geheel niet. Omdat mijn collega niet mee kon naar deze workshop omdat zij zelf al elders een workshop moest geven, maakte ik dit setje voor haar en ze was er helemaal weg van.
Om het zo duidelijk mogelijk te laten zien, heb ik het vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Als bij de laatste foto kijkt, zie je dat het wel wat weg heeft van een soort picknickmandje.

2 opmerkingen:

  1. Super..wat een gewldig leuk theekadootje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat leuk. Geweldig om cadeau te geven.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen