Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 19 maart 2016

Wat zie je als je uit je raam kijkt?

Dat is het thema van Less is More van deze week. Ik heb er even over nagedacht en eens uit mijn raam gekeken wat ik nu daadwerkelijk zie.
Wel als ik uit het raam van de kamer kijk zie ik alleen flats in de verte. Maar .... als ik door het raam van de balkondeur kijk, kijk ik op mijn balkon. En dan kijk ik tegen een hele mooie stenen muur en daar hebben we houten vlinders op hangen. Daaronder staat een grote pot met planten en bloemen. Dus ... met mijn embossingmal een muur gestanst en met een sponsdauber de kleuren van de muur geprobeerd na te bootsen. Toen een paar vlinders in de kleuren zoals ze ook op het balkon hangen gestanst en op de "muur"geplakt. Wel nog een beetje de bovenkanten van de planten gestempeld en ingekleurd met aquarelpotloden. Dus dit is wat ik zie als ik uit het raam kijk.


16 opmerkingen:

 1. Very clever love the brick wall effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden met de stenen muur! Gezellig om je weer even in het "echt" gesproken te hebben, groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat komt heel erg in de buurt van de werkelijkheid op jouw balkon. Leuk gedaan Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great card - and your colouring of the wall is fab! Very well done!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a gorgeous detail to have noticed out of your window! That embossed brick wall is so effective and I love your delicate butterflies. Lou x (Guest Designer at LIM)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf gedaan en echt mooi CAS! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great take on the code word! Thanks for joining at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love the shading on that brick wall Ankie and your butterflies look great!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. A perfectly coloured brick wall which adds a brilliant textured BG for those vibrant butterflies. Great to see what's outside your window and thanks for sharing at Less is More this week. Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Just love the colourful butterflies against the backdrop of the wall, great card. Karen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This is beautiful! Perfect wall background for the butterfly :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beautiful card ...thanks for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Your brick wall looks fabulous, love the contrast of the butterflies.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen