Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 12 maart 2016

Dikke knuffel

Dit kaartje maakte ik naar een idee van Pinterest voor een hele lieve vriendin. Zij is al heel lang ziek, en ondergaat momenteel opnieuw chemokuren. Dus een knuffel kan ze goed gebruiken.


Ik gebruikte hiervoor diverse stempelsets. De Timeless Textures, de Flowering Fields, en een Nederlandse tekst waarvan ik het merk niet meer weet. Ik gebruikte de kleuren Watermelon Wonder, Crumb Cake en Soft Suede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten