Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 24 maart 2016

Today calls for ...

... something Pink with Sprinkles on top. Dat is de tekst op dit kaartje. Helaas wat moeilijk leesbaar op de foto.
Ik maakte dit kaartje tijdens de workshop van donderdag 17 maart bij Maaike en dit was voor mij weer een hele nieuwe techniek zo met die achtergrond. Maar het is echt heel simpel.
Je neemt een embossing folder, kleurt deze in met je SU markers en sprayt er wat water over. Vervolgens neem je een stukje aquarelpapier en dan leg je op de ingekleurde kant en wrijf je er stevig over met je handen. (Let op, dus NIETdoor de stansmachine draaien). Dit laat je drogen of je droogt het met de heattool en dan stempel je er je tekst en je - in mijn geval - vlinders op.
Vanwege de tekst die ik koos vond ik het leuk om er een paar rhinestones op te plakken.


2 opmerkingen:

  1. Leuke techniek, Ankie, geeft een mooi effect op je kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi effect geeft deze techniek op je kaart, had er nog niet van gehoord. Mooi papier heb je gebruikt voor je giftbag.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen