Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 22 maart 2016

Hello Spring

Vandaag een tweede post en wel met het kaartje voor de Dutch Card Lovers. Deze keer is het verzoek om een lente of paaskaartje te maken. Ik heb er een echt lentekaartje van gemaakt, met een knipoog naar pasen.
Het bloemenveldje maakte ik o.a. met de Flowering Fields. Verder gebruikte ik de Honeycomb Hapiness en met de set Crazy about you maakte ik de tekst. De achtergrond stempelde ik met de Watercolor Wash.


3 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief lente/paas kaartje. Je vorige kaartje is zo mooi en zacht.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig kaartje, Ankie, zo lief dat kuikentje! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen