Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 maart 2016

Dear Friend

Dit is een van de kaartjes die ik maakte tijdens de workshop bij Maaike op 5 maart. Ik ben helemaal fan van dit designpapier.
Het ijsje komt uit de Honeycomb Happiness. Deze heb ik ingekleurd met de marker en voorzien van een glitterlaagje m.b.v. de Wink of Stella.


2 opmerkingen:

  1. Inderdaad heel erg leuk papier, lekker zomers, mooie kaart.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart. alles past bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen