Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 31 maart 2016

Love the little things

Dit kaartje is mijn bijdrage voor de Liftchallenge, waarbij gevraagd wordt om in een bepaalde vorm te stempelen. Ik heb uit een heel dun velletje papier een grote vlinder gestanst en dat vel als mal gebruikt op mijn kaart. Met zwart en rood heb ik kleine bloemetjes gestempeld binnenin het vlindermodel en met groen een paar blaadjes.
Langs de bovenrand twee verschillende washitapejes geplakt. Met de knoopjesstempel die ik vorig jaar van mijn collega Lisanne kreeg een knoopje gestempeld en een mooi zilverstrikje erop verwerkt. Met wat rhinestones heb ik het geheel afgemaakt.
Oh ja en de tekst komt uit de stempelset Hello Life en de bloemetjes uit de Flower Patch.


En uiteraard hieronder nog even het te liften kaartje

5 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje, Ankie! Dank je wel voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende lift heb je gemaakt...top!
  Ik ga ook meedoen...mn kaartje is bijna klaar.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi strak en erg mooi van kleur! Dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen