Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 8 maart 2016

Een kleine tutorial

Vandaag nogmaals een kaart met de wilde eend. Daarbij heb ik stap voor stap foto's gemaakt van het kleurwerk. Dus een lange post met veel foto's. Het inkleuren deed ik overigens met de gewone SU inkt en de blender pens.


Eerst het afdrukje gestempeld en als eerste het water gekleurd met Pasific Point.


Vervolgens het riet gekleurd met Old Olive


En nogmaals maar dan met Pear Pizzaz om het natuurlijke effect te bereiken


Een heel klein detail maar hier heb ik de rietsigaren ingekleurd met Cajun Craze


De pootjes en de snavel met Tangelo Twist. Zie je hoe je stap voor stap een heel andere uitstraling krijgt?


Een begin met de vleugels in de kleur paars.


Omdat ik een mannetjes eend wilde hebben, kleurde ik zijn kop en een deel van zijn vleugels met Old Olive


En met Tangelo Twist, gecombineerd met Cajun Craze kleurde ik zijn lijf en de rest van de vleugels. Het plaatje begint nu echt te leven.

En hiermee maakte ik onderstaand kaartje2 opmerkingen:

  1. Super leuk deze foto's erbij !
    Je ziet de eend "groeien".
    Mooie kaart !

    BeantwoordenVerwijderen