Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 5 maart 2016

Flowering Fields

Ook deze stempelset is een "free" item uit de Sale-a-bration folder. Ik had hem al een paar weekjes liggen, maar nog niets mee gedaan. Dus hoog tijd ... :-)
Omdat allebei mijn schoonouders momenteel in de lappenmand zijn, had ik wat kaarten nodig met een Nederlandse tekst. Die maakte ik deze keer met behulp van de Rotary Stempel van SU. Daar kun je steeds je eigen teksten mee maken. Erg leuk zeker ook door het ouderwetse lettertype van een schrijfmachine van vroeger.
De basiskaart met de Hardwood bestempeld in dezelfde kleur als de kaart: Soft Sky.Daarna met de Gorgeous Crunch ook in Soft Sky wat "vlekke" gestempeld en met Soft Suede wat spetters.
Vervolgens op een restje Whisper White cardstock een aantal bloemen gestempeld en ingekleurd met de markers.
Een restje roze cardstock voor een banner en een restje wit voor de banner met de tekst. Voor de gezelligheid nog een zilverkleur koordje door de tekstbanner.Geen opmerkingen:

Een reactie posten