Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 2 mei 2016

Truitje voor de pop

Ik had hier een popje nog van mijn dochter en daar spelen nu mijn kleinkinderen mee. Alleen het popje had ooit een gesmokt bloesje aan, maar je raadt het al: het elastiek is na al die jaren helemaal verteerd en het bloesje zakte helemaal van de pop af.
Mijn kleinzoon zag dat en zei: oma, dat kan toch niet? Jij moet maar nieuwe kleertjes breien voor de pop.
Dus oma, die de laatste tijd weer aan het breien en haken is geslagen naast het kaartjes maken, begon aan het poppenprojectje. En dit is het truitje wat ik maakte. Heel simpel en snel klaar, maar ook wel weer heel leuk om even te doen.


En naast het truitje moest er ook een broekje komen. Maar dat laat ik jullie morgen zien. Even de nieuwsgierigheid bedwingen dus :-)

1 opmerking:

  1. Wat schattig, leuk als je zoiets zelf kan maken. Mooi is je kaartje met de vredesduif. Je cas kaart met de bloem is echt prachtig, heel sprekend.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen