Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 26 mei 2016

Come let us sit and drink ....

in mijn geval Hot Chocolate. We begonnen met het stempelen van de touwtjes en daarna van de ballonnen. Die stempelden we eerst af op een kladje zodat het net lijkt of de ballonnen op de achtergrond doorzichtig zijn. Daarna nog twee ballonnen gestempeld en geponst en met dimensionals op de voorgrond geplakt. Daarna de teksten erbij en de hoekjes versierd met sterretjes. Deze sterretjes stempelden we ook op de envelop.


Nu lijkt het of we alleen maar feestelijke dingen maakten, maar dat is niet zo. Zaterdag laat ik jullie zien dat we met deze zelfde stempelset een condoleance kaartje maakten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten