Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 31 mei 2016

Colorwash

Op Pinterest kwam ik heel leuk kaartje tegen met een filmpje hoe ze dit gemaakt hadden en dat leek me wel wat. Het is wel een heel geklieder, maar uiteindelijk toch wel erg leuk.
Ik heb een stuk aquarelpapier genomen en dit nat gemaakt. Met een aantal refills heb ik druppels op het natte papier laten vallen en die lopen dan mooi uit en door elkaar heen. Vervolgens heb ik dit laten drogen. Omdat het wat lang duurde heb ik het laatste zetje gegeven met de heattool.
Daarna stempelde ik de "massieve"bloem uit de Garden in Bloom set met Versamark en bestrooide dit met clear embossingpoeder. Dit verhit met de heattool. Vervolgens met de brayer en Night of Navy over de hele kaart heen gerold met inkt, net zolang tot ik tevreden was met de donkerte. Dit heel even laten drogen en toen met een vochtig babydoekje voorzichtig over de kaart heen gewreven. Door de clear embossingpoeder blijft de donkere inkt niet meer op de bloemen plakken en komt de achtergrond kleur naar voren.
Toen nog een mooie tekst gestempeld en met de Deco Labesl framelits uitgestanst. Met een bijpassende kleur rood nog zo'n label gestanst maar dan net één maatje groter en dit op de kaart geplakt.
Meer heeft het kaartje niet nodig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten