Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 19 mei 2016

Swallowtail

Ik wilde al zo lang ooit nog eens deze grote vlinderstempel van SU, maar schoof het steeds maar vooruit. Zo van: ach dat komt wel een keer. Maar ... met de nieuwe catalogus voor 2016-2017 voor de deur vernam ik dat er veel oudere stempels uitgaan, waaronder deze. Dus ... heel snel toch nog maar even besteld voordat het echt te laat was.
En ik heb hem meteen gestempeld en ingekleurd met Copics. En ik ben echt SUperblij met het eindresultaat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten