Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 17 mei 2016

Dikke knuffel

Al rond struinend op Pinterest kwam ik een hele leuke kaart en vooral kleurencombinatie tegen. En daar heb ik mijn eigen draai aangegeven en dat is dit kaartje geworden.
De vlinders zijn uit de set Grateful Bunch en heb ik beïnkt met behulp van markers en toen afgedrukt. De achtergrond heb ik bestempeld met de bloemtakken uit deze set. Een kaartje voor mijn goede vriendin die wel wat steun kan gebruiken tijdens haar chemokuren.


1 opmerking:

  1. Prachtige kaart in een mooie kleurencombinatie. Leuk hoe je de stempels met markers hebt bewerkt. Hele mooie cadeauverpakking, dat is nog eens leuk krijgen.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen