Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 mei 2016

Thinking of you

Mijn tweede kaartje van vandaag is zoals gebruikelijk, mijn bijdrage voor de Less is More challenge. Het is deze week tijd voor een enkellaagskaartje en het thema is "At sea".
Ik heb een strandje met zee gestempeld met de Work of Art stempelset in de kleuren Sahara Sand en Pool Party, Lost Lagoon en Smokey Slate.
Daarop met de Wetlands set de waadvogels en het helmgras gestempeld en ook de tekst komt uit deze laatste stempelset. Het water heb ik nog wel wat glinstering gegeven met de Wink of Stella.
Verder heel simpel gehouden, want het is tenslotte less is more....

10 opmerkingen:

 1. Fabulous seascape Ankie. Really makes you think of hazy summer days. Love the dreamy quality of the coloured areas.
  Thanks for sharing this with us at Less is More.
  Sharon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful soft colouring, Ankie! What a gorgeous scene and a fab LIM entry :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een scene...mooi! En mooi vind ik deze stampset (een van de weinigen die ik echt "moest" hebben van SU)! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik herken die stempels meteen als Stampin'up..hoop ik ;-) mooi gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is the perfect seaside image and you have used it beautifully here, Ankie! Thanks for sharing with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. One of my favourite stamp sets Ankie and what a beautiful serene scene you made with it!
  Thanks so much for joining us for one layer week
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This looks terrific Ankie, I love the colours you chose!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a fab card Ankie ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen