Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 mei 2016

Huwelijksfelicitatie

En alhoewel het weer zaterdag is en ook weer een huwelijksfelicitatie op mijn blog, is dit een kaartje gewoon voor mijn voorraad. De komende tijd zitten er weer een aantal huwelijksdagen aan te komen waar ik kaartjes voor nodig zal hebben.


Het witte achtergrond papier met opnieuw glanzende details erop, heb ik wederom gesponst. Dit keer in de kleuren groen en geel. Daarop met de Bloomin' Heart framelit uit Whisper White cardstock een hart gestanst. Met de kleinere stansjes de bloemen uit goud glitterpapier gestanst en erop geplakt. Als hartjes van de bloemen plakte ik wat parels.
De Nederlandstalige tekst komt van het Scrapbookatelierwebshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten