Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 31 mei 2016

Dear friend

Dit kaartje maakte ik voor twee verschillende challenges. De ene challenge is die van Dutch Card Lovers waar je goud op je kaart moet gebruiken en de andere challenge is de Liftchallenge waarbij je een panelkaart maakt waarbij het bovenste deel ingekleurd wordt en de ondergrond niet.
Ik stempelde de Birthday Blooms met Versamark op de kaart(en) en emboste deze met goud embossingpoeder. Daarna kleurde ik de bloem in met de aquapainter en de markers. Een heel leuk effect dat ik van de week bij Hélène den Breejen tegen kwam.


7 opmerkingen:

 1. Je bent weer razend snel! Leuk de combinatie wat wit en Kraft, en de bloem met goud gestempeld doet het heel goed. Mooie warme kleuren, super gelift, dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige gelift. Die stempel is ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie lift, mooi gekleurd en dat goud embossing staat mooi op het kraft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi en zeker heel snel! Leuk dat je een wit vel gebruikt samen met kraft, dat versterkt het effect. Mooi subtiel ook is je goudgebruik. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge èn met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart met die gouden accenten!
  Leuk dat je meedoet met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen