Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 13 mei 2016

A happy hello

Vandaag weer een beetje vrolijker kaartje hoor. Anders wordt het zo somber op het blog ;-)
Ik had een set kaartjes voor de Project Life, alleen met dit projectspul heb ik niet zoveel, behalve dat de papiertjes wel gaaf zijn om op kaarten te gebruiken.
Ik nam een stuk wit dat voorzien is van een glanzend patroontje. Met behulp van de sponsdaubers heb ik de achtergrond in een aantal kleuren gesponst en vervolgens met een vochtig babydoekje eroverheen om de witte delen die niet meegekleurd worden, weer echt wit te maken.


Hierop een labeltje geplakt dat al veel eerder gemaakt en gekleurd had en weer had weggelegd :-( en nog een vlinder uit het restantenbakje. Het pastelkleurige deel op een stukje zwart cardstock geplakt voor het contrast en dit op een stuk Strawberry Slush cardstock geplakt.

2 opmerkingen:

  1. Good morning sweetie, I am loving the gorgeous creation from you today, such a fabulous creation hugs Pops x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such a pretty card Ankie ;) Viv xx

    BeantwoordenVerwijderen