Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 februari 2021

Happy Birthday LIMmets

De Less is More Challenge Blog bestaat inmiddels alweer tien jaar. Als cadeautje zouden ze het liefst iets van chocola hebben, maar dat mag dus in de vorm van een kaart waarbij de kleur chocola (puur, melk etc.,) is toegestaan, en evt. een kleine accentkleur erbij (zoals bij mij de blaadjes van de bloemen) maar de hoofdzaak is dus de kleur chocola.

Met de set Happy Birthday maakte ik deze chocoladetaart. Zoals je aan de achtergrond kunt zien heeft er ook een bakje koffie bij op tafel gestaan, want dat heeft wat kringen achtergelaten 😋. De bloemen zijn van melkchocolade. (kringen zijn uit de Timeless Textures en de spetters zijn uit de Gorgeous Crunch)

8 opmerkingen:

 1. Super make for the chocolate theme

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. How wonderful to see you are still submitting fab cards to LIM. It's great to be back for this special occasion and to see cards from old friends!
  Many thanks
  Chrissie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie chocolade taart, is vast lekker ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love that stamp, terrific card
  Good to see you
  Mandi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie t(k)aart zie ik hier Ankie. Leuk met die "koffiekringen" erbij.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart! zo stijlvol en elegant.
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh this is a very classy looking chocolate cake, it would almost be a shame to eat it. Almost but I would be tempted. Thank you for sharing with us at Less is More, Lynne x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a yummy card ! Fabulous chocolate cake with beautiful flowers. Thanks so much for sharing and for playing along at Less is More.

  BeantwoordenVerwijderen