Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 14 februari 2021

Een zonnestraaltje voor jou

 Een zonnestraaltje, dat vond ik wel toepasselijk op deze zonnige Valentijnsdag. Het is mijn kaartje voor de Dutch Cardlovers Challenge waarbij het thema is: maak een zgn. Slimline kaart met bloemen.

Dat is natuurlijk niet tegen dovenmansoren gezegd, dus lekker even aan het freubelen geweest.

Op de achtergrond het prachtige designpapier uit de serie Forever Lovely. De bloem is uit de set Birthday Blooms en de tekst is uit de set Voorjaarswensen.7 opmerkingen:

 1. Zo jij bent er snel bij Ankie. Mooie slimline card met een mooie bloem als blikvanger. Ik vind ook de tekst erg leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje, met een prachtige bloem.
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou die zonnestraaltjes hebben we wel gehad dit weekend. Wat was dat lekker hè! Je kaart is prachtig, bloemenpapier en een grote mooie bloem er op. Leuk dat je weer meedoet met onze DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snel was je zeker weer! Mooie kaart Ankie, prachtige bloemen! Leuk dat bijpassende papier. Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie "Slimline" bloemenkaart Ankie!
  En wat een leuke pakkende tekst.
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart Ankie! Die bloem blijft mooi om te gebruiken en leuk gedaan met het DSP erbij. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een gave kaart een prachtige bloem ook. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen