Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 16 februari 2021

It's your birthday

Het tweede kaartje van vandaag is mijn kaartje voor de Liftchallenge. Daar is het thema: Maak een backdrop van repen papier met daarop je focal point.

Dat is niet moeilijk toch? Dus ik ben aan de slag gegaan met wat restjes (strookjes) en de gezellige hondenset Hot Dog. Het afdrukje is ingekleurd met de blends.
3 opmerkingen:

 1. Je bent de eerste Ankie. En wat is hij leuk geworden! Heel vrolijk met dit feestelijke hondje. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier de eerste! Erg leuk die hond met mutsje en ballon op de strepen, mooi kleurtjes ook! Dank je wel weer voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Ankie, wat een leuk vrolijk kaartje. Toffe kleurtjes ook en dat hondje met t ballonnetje is een leukerd!
  Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen