Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 7 februari 2021

De liefste wensen voor jou

 Een kaartje dat ik in eerste instantie maakte voor de Dutch Card Lovers Challenge, maar toen ik het af had kwam ik tot de ontdekking dat ik de opdracht niet goed gelezen had. Wel het gedeelte over een zelfgemaakte embossing achtergrond gedaan, maar toen ik het wilde plaatsen zag ik dat je over je geëmboste delen ook nog moest sponsen met inkt. 

Maar goed, het kaartje was klaar en in mijn  ogen zeker niet verkeerd, dus ik heb gewoon opzij gelegd, ben opnieuw begonnen voor de challenge maar de eerste versie wilde ik jullie zeker niet onthouden.1 opmerking: