Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 3 februari 2021

From owl of us

En dan is het weer woensdag en is de week al weer op de helft. Ook deze woensdag alvast weer een kerstkaartje.

Met de Have a Hoot set stempelde ik deze schattige uiltjes. Het idee komt van een kaart die ik zelf afgelopen kerst mocht ontvangen via de Facebookgroep #Echtepostiszoveelleuker.

Gestempeld op craftpapier en alleen de mutsjes ingekleurd met de marker en met een wit potlood de uiltjes wat diepte gegeven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten