Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 februari 2021

Een hart onder de riem

 Een kaartje om iemand in deze rare en vaak moeilijke tijden een hart onder de riem te steken heb ik gemaakt als bijdrage voor de Dutch Card Lovers Challenge De opdracht is om een achtergrond in drie vlakken te maken aan de hand van een van de voorbeelden uit het filmpje waar ze naar verwijzen.

Ik heb de Watercolor Wash stempel gebruikt en die in drie verschillende kleuren (rood, paars en blauw) op de achtergrond gestempeld. Daarna op een apart stukje papier de bloem gestempeld en ingekleurd met de blends. Daarbij het ik het hart van elk bloemetje afzonderlijk eerst ingekleurd met paars en daarna met donkerrood en lichtrood de kleuren geblend. Zo krijg je een prachtige dieptewerking in de bloem. Heerlijk rustgevend zo een avondje zitten kleuren gisteravond. Nu maar hopen dat het ook bij de leden van DCL in de smaak valt .4 opmerkingen:

 1. Hij valt zeker in de smaak Ankie! Ik vind je achtergrondje prachtig en ook je bloem is heel mooi ingekleurd. Bedankt voor het meedoen met onze DCL Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zijn de gekozen tinten en de achtergrond! De bloem past er heel goed bij en die heb je prachtig ingekleurd! Fijn dat je meedoet met DCL, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Ankie, je hebt een hele leuke manier gevonden om de Trio-colorblocking uit te voeren. Bedankt voor je deelname bij DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan voor de challenge Ankie! Prachtige achtergrond heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen